Baby-mee

Gisteren heeft Christiaan iets nieuws aangeschaft: de Baby-mee!
De Baby-mee is een framepje voor achterop de fiets, waar je een maxicosi in kunt klikken.

Voordelen: het is veiliger dan een fietsstoeltje voorop (MC heeft een rolbeugel dus als je met fiets en al omvalt, en zelfs als de MC met baby erin wordt gelanceerd kan er nog niets gebeuren), het is veiliger en een STUK goedkoper dan een fietskar (700 vs. 65 euro) en je hebt geen supermarkt achter je fiets aan bungelen zoals bij een karretje.

Nadelen: een fietskar kun je tot een buggy omtoveren, met de Baby-mee zit je altijd met die maxicosi die best zwaar begint te worden met een kind van 8 maanden erin. In een kar zit het kind meer beschut tegen weer en wind. Over een tijdje past Arend niet meer in de maxicosi en het is wel even wennen om je evenwicht te bewaren…

Vanmorgen Arend voor het eerst naar de crèche gebracht in de Baby-mee. Hij vond ‘t wel erg leuk, zat de hele tijd geluidjes te maken en in mijn rug te trappelen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Baby-mee

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *