Filmavondje

Verwennerij voor zwangere vrouwen!

Een filmavondje zou plaatsvinden bij Nanne en Ilse, en ik dacht: hm, dat is wel veel gesleep met campingbedjes enzo, (Chris moest naar een verjaardag later) dus wie niet waagt, wie niet wint: komen jullie in Sappemeer filmpjes kijken? Dan kan ik ook meedoen! Enne… o ja, ik ga niet koken dus we eten patat.

En ze deden het ook nog! Was erg gezellig, hier de junkmaaltijd (Arends eerste frikandel, vermeld moet worden dat hij ook een banaan heeft opgegeten) bij de eerste film, Jarhead, die erg leuk was.

Daarna nog een film gezien, iets van Barbarian Invasions of zoiets, die minder leuk was, maar waar we ons bij wisten te vermaken met raden wanneer Christiaan ongeveer in slaap zou zijn gevallen als hij er nog bij was geweest en dergelijke.

Al met al een zeer gezellig avondje!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Filmavondje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *