Meer Arend

Papa helpen met onkruid wieden:

En een lekkere zondagmiddagwandeling naar het park!
Hier tussen twee rijen bomen een plekje gevonden zonder vijver vlak in de buurt. Arend vindt de vijver ZO interessant, dat hij er direkt heenrent en ook gewoon dóórrent, hij stopt niet eens even aan de rand van het water! Zo kan het dus gebeuren dat Christiaan er naast staat, en Arend TOCH nog natte voeten krijgt.

En dan, de zandbak is eindelijk klaar!

Arend is dol op in het zand spelen. Hij heeft even op de zandbak moeten wachten omdat het een tijd lang een zwembadje in plaats van een zandbak is geweest. Eerst omdat we de natste augustusmaand van de eeuw hadden, en daarna omdat papa de tuinslang per ongeluk had laten aanstaan en de halve tuin blankstond. En raad eens wat het laagste punt was?

Maar, eind goed al goed.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Meer Arend

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *