Wandelen

Maar weer eens naar Termunterzijl afgereisd!
Deze keer kon Arend zélf mee lopen. Hij heeft alle schapen achterna gezeten en heel hard “bwff!” geroepen. Hier zien we Arend op de dijk met links een klein stukje Dollard en rechts het kerktorentje van Termunten.


Arend kent twee dierengeluiden: “bwfff” (kort en krachtig uitgestoten) en “aaaaaaauuoeoeoeoeoew” (zeer langgerekt en eindigend in sterk getuite lippen). Het eerste is een samenvoeging van “woef” en “boe”. Hierachter zit dat zowel koeien als honden (dat wil zeggen, Arends knuffelhond en Sonja) in Arends wereld zwart-wit gevlekt zijn. De ene keer zegt zo’n beest “boe” en de andere keer “woef”, dat is toch ook verwarrend! Het tweede geluid is Arends versie van “miauw”. Als alle beesten nou gewoon één van de twee zouden doen, was de wereld een stuk simpeler!

Hier nog een mooi plaatje van Arend met schapen en het kerkje. Dat kerkje stamt uit 12~~ en is gebouwd op de turfstenen fundamenten van een kerkje uit 11~~! Oud, dus.


En hier nog gewoon een grappig plaatje van vanochtend.
Arend wilde de blokjestrommel gebruiken als opstapje naar de tafel, maar je wordt niet veel langer als je er IN gaat staan. Dus.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Wandelen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *