Bette één jaar! (deel 1)

Bette werd één! De grote dag was 20 augustus, maar toen waren we met vakantie. Het weekend ervoor hebben we daarom een familiebijeenkomst georganiseerd om de verjaardagen van Bette en Antje (16 augustus) te vieren.

Bette is enorm verwend met een paar prachtige boerderijbeesten (hier Nannes blipfoto van de boerderij-olifant), een luikjesbijbel, een houten rups, kleren en een mooie houten poppenwagen met een popje.

Hier de poppenwagen:
(kennen we deze grap trouwens niet al? Klik!)

Verder hadden we de loopauto van Arend tevoorschijn gehaald, eigenlijk voor Arend maar die wordt er toch wel echt te groot voor. Dus Bette klom erop. En onze kleine acrobaat ging er direkt maar op staan. Op een gegeven moment stond ze zelfs rechtop met haar handen los! Daar is echter geen foto van omdat papa in paniek toeschoot om Bette op te vangen ;-)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Bette één jaar! (deel 1)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *