Weer Bette

Bette was jarig, en als verlaat cadeautje kreeg ze van Kirsten, Franke, Lars en Stijn een poppenbedje! Mooi van hout, perfect voor Milly en Dolly. En nee, die namen hebben wij niet bedacht. Stonden op de verpakking ;-)

Maar ja, zo’n leuk bedje, daar leg je geen pop in. Die kan ook wel op de grond zitten.

En dan dit:

Mama wilde even kijken of Bettes muts nog een seizoen mee zou kunnen. Vorig jaar was hij namelijk nog te groot. En ja, hij past nu prima! Toen moest de muts eigenlijk weer af, het was tenslotte 20 graden. Vergeet dat maar. Mevrouwtje heeft de hele verdere middag met haar muts opgelopen.

‘t Staat haar wel erg schattig moeten we maar denken…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Weer Bette

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *