Dit wordt 'm!

Na lang speuren en rondneuzen op verschillende ouderfora, en andere moeders aanspreken bij de speeltuin, en checken bij de ANWB, de fietsenmaker en de stichting Consument en Veiligheid hebben we de knoop doorgehakt: Arends eerste fietsje wordt de Loekie Streetwise!

We hadden eerst de Loekie Flyer (2007) op het oog, en daarvan hebben we er al weken één in bestelling staan bij een andere zaak, maar die blijkt toch niet te kunnen leveren (eind november, misschien, en dan een ander model met vlammen en doodshoofden! Nou, dank je wel) dus dat hebben we gecancelled.

Als het goed is wordt hij morgen geleverd!
Ik verheug me nu al op Arends blije gezicht.
Al maanden kan hij ieder jongetje dat op een fietsje bij de speeltuin arriveert er wel afkíjken. En fietsen kan hij ook allang.

Dus: binnenkort een nieuw filmpje op de Spiekers?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Dit wordt 'm!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *