Huisje!

Via marktplaats hebben we van het weekend dit speelhuisje op de kop getikt! Voor het maximale verrassingseffect lieten we het ding in onderdelen in de schuur staan tot het middagdutje om ‘m dan snel schoon te maken en in elkaar te zetten. Uiteraard deden we eerst het dak er verkeerdom op:

Het is even prutsen maar dan heb je ook wat:

We hadden alle raampjes en deurtjes dichtgedaan toen de kinderen beneden kwamen. Ze vlogen direkt naar binnen om van binnenuit de raampjes open te doen:

open!

En weer dicht.

Het huisje was zo’n groot succes dat de familie er met geen mogelijkheid meer uit te branden was voor een glaasje ranja! Uiteindelijk hebben we ze kunnen lokken met een een bakje chips, maar dan wel voor het eigen huisje op het eigen uitklaptafeltje:

Een zeer geslaagde aankoop, ons chaletje!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Huisje!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *