(Be)Schutting

Hier dan eindelijk foto’s van de nieuwe en verbeterde tuin!

Omdat onze tuin op het oosten ligt en de wind daar ook meestal vandaan komt is ons achterste terras niet zo heel erg functioneel. Het uitzicht is daar inderdaad schitterend maar over het braakliggend terrein achter onze tuin komt de wind ongestoord aanjakkeren zodat je er niet echt lekker kunt zitten. Terwijl dáár nou net ‘s avonds het laatste restje zon te vinden is!

Tijd dus voor wat bescherming tegen de wind. Christiaan heeft samen met Inge anderhalve dag flink doorgetimmerd en het resultaat mag er zijn! Beschutting, maar met behoud van uitzicht – het beste van twee werelden.

En hier een inkijkje in het nieuwe beschutte terras:

En let dan ook direkt even op de andere mooie elementen die we het afgelopen half jaar in ons toentje hebben aangebracht…

Bloembakken aan de schutting en onder de ramen van het tuinhuisje met bloeiende petunia’s en margrietjes, geraniums en ijsbloempjes in bloempotten en achterop een oppottafeltje waar nog veel meer bloemetjes in kweekbakjes worden vertroeteld. (Ben benieuwd wat ervan komt, ehem). Het wordt nog wel eens wat met onze tuin!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op (Be)Schutting

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *