Weekendje Hellendoorn

Met dank aan Renske voor de foto’s!

Opa Arend en oma Gea hadden een huisje geregeld ergens midden in het bos. Een door een collega van opa zelf uit dikke boomstammen gebouwd huisje naar scandinavisch model op een unieke plek waar in de buurt zelfs nog de laatste korhoenders van Nederland voorkomen!

Arend en Bette hebben nog niet zoveel idee van korhoenders (als die beesten het lang genoeg volhouden zal dat vanzelf komen dankzij opa!) maar als je dan door zo’n tafereeltje komt aanrijden:

is het niet zo’n wonder dat Arend uitroept “opa en oma wonen in het Spróókjesbos!”.
En Bette: “o, mooooooooi!” Bette vindt trouwens een heleboel dingen “moooooooi” tegenwoordig, vooral bloeiende bomen en struiken en bloemetjes.

En dan: knibbel, knabbel, knuisje…

Gelukkig geen enge heksen in het huisje maar wel een heleboel lieve kabouters in het bos eromheen. We hebben een heleboel kabouters gezocht en we zijn zelfs op bezoek geweest bij een pimpelmeesvrouwtje dat zat te broeden in één van de nestkastjes!

Omdat het zulk heerlijk weer was konden we daarna lekker in de tuin zitten, of liggen, of met water kliederen.

Aimee mag natuurlijk ook meedoen!

En hier nog even een plaatje van de hele club bij elkaar. Van links naar rechts: Renske, Antje (beide met dikke buik), Jenneke, Gea, Wouter, Gerben, Peter, Christiaan, Arend. Jacolien heeft blijkbaar deze foto genomen.

Gezellige tijd gehad in het Sprookjeshuisje!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Weekendje Hellendoorn

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *