Puzzel

Het kampeerseizoen is toch echt wel afgelopen dus ik heb de hele caravan eens goed geboend. Van binnen, Chris heeft de buitenkant gedaan. Natuurlijk ook even alle kussens van de banken gehaald en goed gestofzuigd.

Het is echter nog een hele puzzel om alle stukken weer op de juiste plek terug te krijgen! Zo moet het uiteindelijk worden:

Dit lijkt makkelijker dan het is!
Na veel gepruts kwam ik erachter dat de “rondzit” asymmetrisch is: het stuk van de deur naar het raam (de rechterkant voor de kijkers) is namelijk langer dan van de kast naar het raam (voor de kijkers links) dus de lengte van het rechte kussen verschilt. Het stuk onder het raam is weer een andere lengte. Verder heb je zitstukken en rugstukken die niet inwisselbaar zijn en halfronde stukken waarvan de ene “poot” langer is dan de andere. Alle kussens hebben een rits die niet in het zicht moet – daar wordt het makkelijker van want dan heb je voor ieder kussen één positie waarin hij NIET moet, maar ook lastiger, want dat was net de positie waarin je ‘m kwijt kon.

Toen ik alles op z’n plekje had heb ik alle kussens en de posities op de banken subtiel genummerd zodat we volgend jaar zonder problemen ‘s avonds de rondzit naar een bed kunnen omtoveren en andersom. Ben ik nu een controlfreak of gewoon praktisch?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Puzzel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *