Appeltje

Vandaag gingen we kleien. Arend en Bette hebben allebei een doosje met een heleboel bolletjes klei in diverse kleuren.

Bette heeft alle bolletjes doorelkaar geprakt en heeft nu dus één grote, bruine bal. Arend peutert iedere keer als hij met de klei heeft gespeeld alle kleurtjes weer van elkaar los en heeft dus nog steeds een heleboel gekleurde bolletjes klei.

Vandaag hebben we een gezamelijk kunstwerk gemaakt: een appel!

De grote bruine bal van Bette en van Arend een roze stokje en een groen blaadje. We zaten echter zo hard met z’n allen te roepen dat het toch zo’n mooie, lekkere appel was, dat Bette even was vergeten dat ‘t om een ‘net alsof’appel ging. Ze nam een hapje. Dat was erg vies. Maar klei is niet giftig toch? Ook doorelkaar geprakte heulveulkleurtjesklei niet toch?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Appeltje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *