Doorstart Spiekerblog!

Okee, ja, tja, wat zal ik eens zeggen.
Het is inderdaad om je dood te schamen.

Drie kinderen, twee banen en ook nog anderszinds drukke bezigheden – het bloggen bleef er een beetje (boel) bij. De drempel wordt ook steeds hoger om er weer aan te beginnen, je moet immers nog zo veel gebeurtenissen inhalen!

Ik heb besloten dat inhalen maar te laten zitten en met goede moed verder te gaan met waar we nú zijn. Met dank aan opa en oma, die voor een extra motivatie zorgden: we hebben nog wat paaseitjes gevonden, dan ben je al weer een week verder!

Eén serie foto’s uit mei stond al een poos in de wachtrij om gepubliceerd te worden, die zetten we er dus nog in, en daarna gaan we gewoon verder met het heden. Hopelijk zijn we nog niet al onze lezers kwijt!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Doorstart Spiekerblog!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *