Sprookjeshof

Vorige week vrijdag gingen we met z’n alleen naar de Sprookjeshof in Zuidlaren! We hadden er nog nooit van gehoord maar nu mama in Zuidlaren werkt kwamen we op het idee daar eens te gaan kijken. Leuk!! Het is eigenlijk een heel grote speeltuin op een zandvlakte en alles staat in het teken van de ouderwetse sprookjes. Weer eens iets anders dan Mega Mindy en kabouter Plop (die overigens ook best leuk zijn).

Hieronder mama en Bette samen in een reuzenradje.
Het rad gaat rond doordat papa zich een ongeluk trapt op een soort fiets onderaan! Maar het uitzicht was schitterend.

Daarna gaan we in de Flintstone-autootjes rondrijden.

Er is ook een rollerbaan:

En een springkussen!

Papa doet een salto mortale:

Arend was helemaal dol op de kabelbaan. Hij zeulde het ‘stoeltje’ helemaal zelf over het trappetje naar boven, zoals je ziet was hij maar nét lang genoeg om het ding vast te houden want hij hing best hoog:

Bovenaan sprong hij op de zitting en vloog over de baan!

Echt minstens tien keer achter elkaar.

Verder was er in de Sprookjeshof nog een ballenbak, een kinderboerderij, héél veel klimdingen en glijbanen, trapbootjes, zo’n ding met van die wagentjes in de lucht (hoe heet dat ook al weer?) een kaboutermuziekschool, uitbeeldingen van alle bekende sprookjes, een koffietent, een enorme zandbak en een snackbar.

Echt een attractiepark om een hele dag door te brengen en dat vlak om de hoek! Who needs de Efteling?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Sprookjeshof

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *