Vakantievriendjes

Onze diva met haar beste kameraadje:

Bette en Stijn konden het als baby’s niet altijd even goed met elkaar vinden. Langzaamaan is de verhouding verbeterd en inmiddels is Bette het beste ‘sriendinnetje’ van Stijn. (Stijn kan de ‘v’ niet zeggen). De twee monsters spanden op de camping regelmatig samen tegen hun grote broers – bal afpakken, toren omgooien, dat werk – die daar furiéús op reageerden. Wat het uiteraard alleen maar leuker maakte. Overigens heeft het grut ook heel veel, heel leuk met z’n vieren gespeeld.

Benieuwd wat dat wordt als het derde even oude duo zich met de zaken kan gaan bemoeien!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Vakantievriendjes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *