MELK (*bie de lidl*)

Gelukkig, gelukkig is ‘t bie de lidl nait duur. De houdbare melk, that is.

Zojuist heb ik het vierde pak aangebroken en het is net twee uur ‘s middags geweest. In ons huishouden gaan er dagelijks (-DAGELIJKS-) vier à vijf pakken melk doorheen. ‘s Morgens eten papa, Arend en Bette brinta. In onze koffie gaat een hele plens, een paar keer per dag. Bij de lunch drinken we allemaal melk. Arend en Bette ‘s avonds voor het slapen gaan nog een beker. Jan vier volle flessen per dag. De categorie ‘overig’ (pannenkoekbeslag, sausjes, aardappelpuree) kan ook rustig tot een halve of zelfs een hele liter oplopen.

Dus, lange neus tegen alle druktemakers over candida en dergelijke, wij zeggen:

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op MELK (*bie de lidl*)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *