Boerenbont

Omdat wij met drie van de vijf gezinsleden jarig zijn in de mooie maand Augustus besloten we alle feestelijkheden dit jaar te combineren in één weekend! Mama heeft hierbij geluk: omdat 16 Augustus er mooi tussenin valt, is het haar ‘echte’ verjaardag!

We gaan met de caravan een lekker lang weekend op camping Boerenbont in Vlagtwedde staan. Deze boerencamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen: het is niet veel meer dan een weiland met eromheen hoge bomen (dus lekker beschut), met daardoorheen een achtvormig aangelegd skelter/fiets/driewieler/loopautoparcours en in het midden dáárvan een speeltuin. Verder zijn er kalfjes en ponies en een theeschenkerijtje. Op fietsafstand ligt de recreatieplas/zandafgraving Weddebergen.

De kinderen hebben zich werkelijk kos-te-lijk vermaakt.
Ze hebben zich sufgesprongen op de trampoline:

Maar absoluut het allerpopulairst was de echte waterpomp:

Een klein jongetje in het vroege ochtendlicht op een héél grote skelter:

En hier ‘s avonds laat, lekker spelen met de van opa Arend en oma Gea gekregen waterbaan-met-bootjes! Jan vond deze ook práchtig, zoals hier met enige moeite te zien is, ging hij er middenin zitten. Jan vindt het sowieso geweldig om méé te mogen doen met de ‘groten’, hij straalt helemaal als hij zich in het centrum van alle activiteit bevindt.

Na een lange, vermoeiende speeldag éven uitblazen bij opa Jan en oma Betty in de caravan die (decadent! maar zo handig!) een televisietje hebben met dvd van Bob de Bouwer.

En terwijl het grut uitgeput en rozig als een blok ligt te slapen (na een paar keer uit bed te zijn geklommen, baby-broertje te hebben lastig gevallen, nog een keer geplast, diverse slokjes water te hebben gedronken en het dekbed uit de hoes te hebben gehaald) gaan de volwassen feestvierders door met de feest-BBQ, hier achter de caravan van opa Arend en oma Gea:

En ja, zelfs Besse en Beppe Tippe zijn langsgekomen!
Een zéér geslaagd feestweekend, dit gaan we vaker zo doen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Boerenbont

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *