Zomaar een zondag…

Een normaal zondags ontbijt in huize De Spiekers. Als we laat kerk hebben (10.45 uur, dat is knap laat vergeleken met 8.45 uur) ontbijten we altijd uitgebreid met de hele familie. Croissantjes en kaiserbroodjes, en voor de liefhebbers een rijstwafel of cracotte.

Leuker nog dan je ontbijt opeten is het verkruimelen en op de grond gooien:

Mama vond het nodig om dit een keer vast te leggen. Terwijl ik dus over de grond kroop op zoek naar de goede positie (of dat gelukt is laat ik me niet over uit) wurmde Bette zich in een onmogelijke houding om te zien wat ik wel aan het doen was – en gooide daarbij mijn koffie om.

(déja-vu? Bette is echt kampioen volle bekers omgooien bij ons.)

Het slagveld compleet:

Maar gezellig is het wel, zo’n ontbijtje…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *