Kunst

Arend en Bette zijn best creatief. Op een gewone dinsdag (nouja niet helemaal gewoon, want het was een margedag dus Arend was ook thuis) zitten we met z’n drieën aan de keukentafel. Arend is aan het tekenen en Bette is aan het kleien.

Arend heeft duidelijk een flinke sprong voorwaarts gemaakt de laatste weken: zijn koppoters hebben ineens een lijf gekregen! Hieronder zijn mooie tekening. Mama was zo dom hem op de kop aan de koelkast te hangen maar het is wel duidelijk te zien dat er onderaan gras is getekend. Arend heeft nog niet helemaal door dat bij de meeste mensen niet alleen de benen, maar ook de armen uit het lichaam groeien (en niet uit het hoofd) maar dat komt vast vanzelf.

Bette vraagt aan mij of ik een slak voor haar wil kleien. (Een slak? Ja, een slak). Dus mama kleit een slak. Als ik na de fotosessie weer terug aan tafel zit heeft Kleislak gezelschap gekregen:

Bette legt uit: de slak heeft baby’tjes gekregen, en die zijn nu bij hun mama aan het drinken! Briljant hè?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Kunst

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *