Verkleeddag

Vandaag is het een feestdag op de crèche. Alle kindjes mogen verkleed komen! Mama en Bette hebben samen een pakje uitgezocht achter de computer. (hoor eens, we kunnen niet allemaal van die creatieve naaiwonders zijn). Al dagenlang verheugt Bette zich erop: over 5 – 4 – 3 – 2 – 1 nachtjes slapen mag ze als elfje verkleed! En dan is het nu eindelijk zo ver!

Compleet met vleugels én toverstokje.

Dat toverstokje móest en zou erbij maar toen puntje bij paaltje kwam liet Bette hem in de auto liggen. Want een elfje met een toverstokje, dat is geen elfje meer, dat is een fee. En Bette wil geen fee zijn, maar een elfje. Ze heeft een punt.

Uiteraard moest ook ons jongste crèchekind passend verkleed. Voor hem hadden we nog iets in huis:

Dit prachtige bijenpakje is nooit een doorslaand succes geweest sinds de lieve goede Sint het vorig jaar cadeau deed aan Bette. Toen Arend en Bette zagen dat Jan erin rondliep, was het echter op slag het meest begerenswaardige stuk textiel hier in huis. “Mag ik straks als bij verkleed? Nee ik was eerst, ik heb ‘m gekregen!” Rare kinderen.

In ieder geval, het verkleedfeest op de crèche was ontzettend leuk. Bette heeft er erg van genoten de hele dag een elfje te zijn!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Verkleeddag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *