De Vaat van Noach

Jan mag officieel niet aan de vaatwasser zitten. Natuurlijk doet hij dit wel. We zien hem regelmatig rondscharrelen met het bestekmandje en als hij dingen uit de vaatwasser heeft gehaald is het negen van de tien keer iets breekbaars, scherps of extreem smerigs.

Deze keer zat Jan wat rond te rommelen bij de lege vaatwasser en leek het erop dat hij dan maar iets had achtergelaten in plaats van mee te nemen. Nadere inspectie liet zien dat Jan Noach in het bestekmandje had gestopt:

Je zou zeggen dat je in veertig dagen zondvloed wel tijd hebt om even in het water te poedelen maar volgens Jan kon Noach nog wel een bad gebruiken. We hebben hem maar gauw weer veilig in de Ark gedaan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op De Vaat van Noach

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *