Meer sneeuwpret

Donderdagmiddag en vrijdag zijn alle kinderen vrij vanwege het noodweer. Het is toch wat in Nederland: er valt een paar centimeter sneeuw en het hele land ligt plat. Mama moet overigens gewoon werken. Papa maakt een sneeuwwandeling met Arend, Bette en Jan.

Aangezien papa liever lui dan moe is, moeten Arend en Bette de slee met hun kleine broertje zeulen. Zie ze werken! En ziet u ook de vernuftige constructie die papa op de slee heeft gemaakt? De sleeën met zitjes waren namelijk op dus heeft papa het zitje van een oude kinderstoel (die we al bij andermans grofvuil vandaan hebben gesleept, hoezo goed gerecycled) van de poten afgehaald en met sjorbandjes achterop de slee vastgemaakt.

Na zoveel sneeuw- en buitenpret wordt er ‘s avonds natuurlijk snert gegeten, niet met roggebrood en spek maar met stokbrood en lekkere kaasjes:

Stokbroodjes eten met Jan staat garant voor een tapijt van kruimels onder de tafel. Gelukkig is Jan niet te beroerd ook een handje te helpen bij het opruimen van de chaos!

Dat kunnen we wel gebruiken, zo’n hulp in de huishouding. Hoog tijd dat we Jan leren was opvouwen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *