Poppen

Bette heeft Anna-pop, die normaal gesproken overdag moet slapen als zij wakker is, meegenomen naar beneden en is druk aan het poppenmoedertje spelen. Voor het eerst, eigenlijk. Zou ze geïnspireerd zijn door Lotta en Aimee?

Anna-pop krijgt een lekker fruithapje:

Hap!

En een flesje toe.

Het is zo’n toverflesje waarvan de vloeistof in een dubbele wand zit, en dus verdwijnt in de dop/speen wanneer je de pop de fles geeft. Kennelijk heeft Bette door dat er vast geen echte melk in zo’n flesje zit. Ze mocht immers zojuist ook geen echte geprakte banaan aan Anna-pop geven.

Bette: zit er in dit flesje melk van een koe?
Mama (afwezig): ja, melk komt van een koe.
Bette: jahaa, maar komt déze melk in dit flesje óók van een koe? Of is het voor nep?
Mama: o, nee, de melk in dat flesje is inderdaad nep.

Jan vindt het machtig interessant, dat poppengedoe. Hij krijgt echter flink op z’n falie van zuslief als hij probeert de poppenwagen af te pakken en een stukje te gaan rijden. Dan pakt hij zijn eigen popje en bedenkt een alternatief:

Milly in de loopauto!
Ziet het er hier al niet comfortabel uit, helaas heb ik geen foto van het vervolg waarbij de deksel met geweld wordt dichtgestampt en alleen het armpje nog te zien is. Jan heeft nog een lange weg te gaan voor hij zo’n goede poppenpapa is als Arend!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Poppen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *