Het lijkt wel zomer

Heeeerlijk weer afgelopen zondag! ‘s Middags gaan we met z’n allen naar het Zuidlaardermeer. De vorige keer dat ik hier was, was het om tien kilometer te schaatsen en dat voelt nog helemaal niet zo lang geleden!

Het water is onvoorstelbaar koud overigens. Niet dat onze kinderen dat ook maar in de verte interesseert.

Lekkere moddervoetjes halen:

Onze bandieten, die toch zo ongemerkt wat verder in het water gaan dan de bedoeling was (“Maar mama, we kregen deze kleren toch aan omdat het niet zo erg was als die nat werden?” “Eh ja. Maar als we hadden geweten dat jullie ZO nat zouden worden, hadden we je helemáál geen kleren aangedaan”):

En Jan, die zijn grote broer en zus ziet, wil maar één ding: ook het water in! Eén van zijn ouders heeft dus ook continu Jan-dienst.

Op de achtergrond zien we Bette, die met haar waterpistool twee grote, totaal onbekende jongens besluipt. Haar moeder zou dat nóóit hebben gedurfd! Een heerlijke dag, dat er maar vele warme dagen mogen volgen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Het lijkt wel zomer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *