Verzoeknummer (2): kinderkamers!

Verder kreeg ik nog het verzoek om eindelijk eens een keer de beloofde foto’s van de opgeknapte kinderkamers online te zetten. En terecht, dat werd inderdaad hoog tijd.

De oudste het eerst: Arends kamer. Voor de oplettende lezers: toen we net in Sappemeer kwamen wonen, hebben wij in deze kamer geslapen. Toen kwam Bette en werd het haar kamer. Ook was de wand waar de lange kant van Arends bed nu tegenaan staat, knalgroen. Bette is later naar zolder verhuisd en Jan is op haar kamer gekomen. Maar nu Arend zo groot is vonden we dat hij er nu mag slapen. Dat is dus met recht een kamer van ons állemaal!

De lamp produceert sterretjes, planeten en kometen op de muur maar dat zie je nu niet, het daglicht is veel te fel.

Dan Bettes kamer, op zolder dus – daar hebben we een klein werkkamertje en een kinderkamer getimmerd (nadat we er eerst één grote kamer van hadden laten maken waar we zelf nog een blauwe maandag hebben geslapen. Je zou denken dat verbouwen onze hobby is terwijl ik er juist een gloeiende hekel aan heb, dáárom hadden we nou juist een nieuwbouwhuis gekocht…).

Aan de muur een schattig koekoeksklokje die enorm veel lawaai bleek te maken met een echte koekoek die elk uur zijn kopje laat zien, maar die gelukkig zijn eigen batterij heeft. Nu dus niet meer >:-)

Tinkelbel is er niet helemaal zuiver op gekomen:

Jan is dus verhuisd naar de kamer waar Arend altijd heeft geslapen:

Met een vliegend draakje en een Winnie-the-Pooh poster!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Verzoeknummer (2): kinderkamers!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *