Zondag Spelletjesdag

Een doodgewone zondag.
Papa en Arend spelen “Mario tegen elkaar” – twee Nintendo’tjes die met elkaar contact zoeken. Je kunt dan het avonturenspelletje Mario doen met twee poppetjes in één veld. De truc is om zo snel mogelijk een aantal sterretjes te verzamelen. Arend verslaat papa met kilometers lengte!

Bette en mama doen het ouderwets: Wie is het?

Wie is het met Bette spelen is gezellig maar niet erg spannend: Bette is namelijk altijd Sophie. Daarbij vertelt ze me altijd vantevoren wie ze heeft gekozen én ze laat het kaartje zien. Eigenlijk moet je een kaartje ‘blind’ pakken, Bette zoekt haar kaartje echter zelf uit, zegt dan tegen mij: “mama, ik ben het meisje met het zwarte haar met de kraaltjes erin”, laat het kaartje aan mij zien (Sophie) en dan gaan we beginnen. Best knap van mij dat ze af en toe nog wint ;-)

Na enige aanwijzingen van mijn kant ziet Bette nu wat meer de competitie in het spel en was ze laatst zelfs Philippe!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Zondag Spelletjesdag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *