Appeltjesdag

Vandaag gaat Arend met de andere kleuters van de Berengroep appels plukken in de tuin van Juf Roos en daarna appelmoes maken. De ochtend wordt verder omlijst door spelletjes. Arends papa gaat mee om kleuters te vervoeren en een groepje te leiden bij alle activiteiten. Vier kleuters en één extra jongetje: Jan. Tja, woensdag is een gewone thuisdag voor Jan dus die gaat mooi mee op sleeptouw. En denk maar niet dat Jan zich aan de kant, of in een buggy laat zetten! Hij doet mee met de spelletjes alsof hij ook al een vijfjarige kleuter is.

(foto gemaakt met papa’s telefoon)

Bette vond het vanmorgen al zwáár oneerlijk: het is nog tot daar aan toe dat alleen de beren, en níet de muizen, mee mogen naar de boomgaard van Juf Roos, maar dat je kleine broertje dan wél mee mag en jij als echte kleuter niet, dat gaat te ver! Ach, vorige week mocht Bette naar het Kabouterpad dus zo heeft iedereen wel eens iets.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Appeltjesdag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *