En toen was het winter

Tjonge zeg, Advent is nog niet eens begonnen of het is al echt winter! Het is koud, ‘s morgens is alles wit van de rijp (en dat bleef vandaag ook de hele dag zo), we moeten de voorruit krabben en de vijver ligt al dicht met een heel dun laagje ijs. Gelukkig hebben we de wanten, mutsen en sjaals een tijdje geleden al uitgezocht, aangevuld en voor het grijpen gelegd, zodat ons niets meer in de weg staat voor een wandeling door winterwonderland Sappemeer.

We gaan naar het “berenjachtveldje” achter ons huis, dat dankzij de crisis nog niet is bebouwd.


De kinderen zijn gelukkig niet zulke koukleumen als hun moeder, ze vinden het prachtig!

IJsbloemen plukken:

Ik hoop niet dat dit een voorbode is van net zo’n superlange winter als vorig jaar. Beetje sneeuw en schaatsen, best leuk, maar het kan ook teveel van het goede zijn! Enfin, voorlopig hebben we in elk geval mooie foto’s kunnen maken!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

6 Reacties op En toen was het winter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *