Kinderarbeid

Op zaterdag moet er altijd flink aangepakt worden. Meestal liggen er nog stapels was van doordeweek die in de kasten moeten worden gelegd, er zijn altijd klussen in en om het huis te doen, de Grote Boodschappen moeten gehaald… en nu de kinderen wat groter worden moet u niet denken dat papa en mama alles in hun eentje opknappen. Aanpakken die hap!

Bette helpt met de afwas, “en dat IK dan mag afwassen, en JIJ drogen, want zo deden we het op vakantie ook altijd!”. Mama had het eigenlijk andersom bedacht want in tegenstelling tot op vakantie bevindt onze gootsteen zich niet in een soort van badkamer, maar vooruit:

En Bette deed het heel goed! Na de afwas moest ze wel even haar trui op de kachel hangen:

Arend heeft met papa boodschappen gedaan, en helpt ook mee met het opruimen van de nieuwe weekvoorraden:

Ideaal toch, zulke grote helpers?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Kinderarbeid

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *