Arend zes jaar!!

Vorige week maandag (21 februari) werd onze Arend alweer zes! Wat een grote kerel. Nu is hij echt géén ‘klein kind’ meer vind ik. Natuurlijk hebben we een groot feest gehad. In alle drukte hebben Chris en ik niet eens van alles foto’s gemaakt maar gelukkig hadden opa Jan en oma Betty ook hun camera mee dus van hen kregen we ook nog wat plaatjes.

Natuurlijk begonnen we ‘s morgens eerst met kado’s! Van Bette en Jan kreeg Arend een stoere, radiografisch bestuurbare auto monstertruck die hij al heel lang wilde hebben.

Hij vond ‘m prachtig! Helaas werd dit ding standaard geleverd met een battery-pack die het maar liefst 5 minuten volhield. Arme Arend, was hij net op dreef en de auto hield er alweer mee op! Snel een nieuwe besteld, die het een stuk langer doet. Toch nog een grote hit deze auto. Het ding heeft al heel wat in de tuin en op het trapveldje in de straat, met een hele hoop vriendjes, rondgecrosst.

Van papa en mama krijgt Arend een voetbaltafel:

Gelukkig viel deze ook zeer goed in de smaak! Dit was namelijk niet ons originele plan, we hadden een nieuwe fiets voor Arend besteld maar de leverancier kreeg het ondanks eindeloos veel contact TOCH niet voor elkaar het ding op tijd bij ons te bezorgen. Grrrr! Gelukkig hadden we deze voetbaltafel gekregen van een oom en tante van mama (bedankt, Johan en Mieke!!) en wisten de kinderen daar nog niets van, dus hebben we die gauw opgehaald en met ballonnen versierd. Arend was er dolblij mee!

‘s Middags komen de opa’s en oma’s van beide kanten. En allebei nemen ze ridders- en drakenplaymobil mee! Arend vind het geweldig. Met vereende krachten wordt alles in elkaar gezet (en het feestvarken speelt ondertussen alvast met de draak).

Dan is het tijd voor de taart, natuurlijk met zes kaarsjes, die Arend allemaal in één keer wist uit te blazen:

En aan het einde van de dag eten we met z’n allen patat.

Het was me het dagje wel, heel druk maar vooral heel gezellig!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Arend zes jaar!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *