Gijsfoto’s (1)

Hier dan eindelijk de eerste fotootjes van onze nieuwste aanwinst!

De hele zwangerschap lang zijn we bang geweest voor een vroeggeboorte wegens de nodige complicaties maar uiteindelijk heeft Gijs het toch nog voor elkaar gekregen ons met zijn komst een beetje te overvallen… we waren er eigenlijk nog niet klaar voor! De geboortekaartjes laten daarom ook nog even op zich wachten, maar een paar plaatjes hebben we al wel.

Gijs is uiteindelijk thuis geboren, wat niet de bedoeling was, maar het UMCG hebben we niet gehaald omdat we ons niet realiseerden dat de pijnlijke ‘voorweeën’ toch wel behoorlijk echte weeën waren. Gelukkig realiseerden we ons in de auto wél op tijd dat de baby nu echt geboren ging worden en zijn we op weg naar het ziekenhuis aan het einde van de straat toch maar weer omgedraaid. We hebben de verloskundige gebeld die gelukkig wilde komen (terwijl we eigenlijk bij het UMCG onder behandeling waren) en Gijs was er daarna ook binnen een kwartier. De bevalling ging gelukkig heel voorspoedig!

Gijs bij mama. Zoals jullie zien hadden we niks klaarliggen en is hij ingepakt in een lekker warm isolerend opvangmatje van de verloskundige!

Gijs woog 3520 gram, wat echt heel behoorlijk is voor de krap 37 weken die de zwangerschap heeft geduurd! Gelukkig is hij niet tot 40 weken blijven zitten, dat was een tienponder geworden.

Paps en mams samen met het kleine jongetje:

Trotse papa met zijn derde zoon!

Arend en Jan waren wakker geworden van al het gedoe in huis, en mochten beneden wachten samen met de buurvrouw en de inmiddels gearriveerde opa Jan en oma Betty, die zouden oppassen als wij in het ziekenhuis zouden zijn. Zij mogen natuurlijk als eerste kijken!

Bette slaapt op zolder en heeft van  het hele gebeuren niks gemerkt! We hebben haar daarom maar wakker gemaakt zodat ze ook kon komen kijken. De allereerste gezinsfoto met VIER kinderen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Gijsfoto’s (1)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *