Op avontuur

De zondagen zijn bij ons altijd erg gezellig. Meestal gaan we met z’n allen uitgebreid ontbijten en hangen we wat rond in onze pyjama’s tot het om 10.45 uur tijd is om naar de kerk te gaan (in de periodes dat we om 8.45 kerk hebben gaat het wat minder relaxed zoals je zult begrijpen). Na de kerk en de koffie hebben de kinderen echter lang genoeg stil gezeten en wordt het huis wat klein voor zes mensen. Mama’s pasbevallen oren toeteren ervan. Papa neemt Arend en Bette daarom mee Op Avontuur, naar de Borgercompagniesterplas.

Een heel eind fietsen, heuvels beklimmen, spoorzoeken, in het water plenzen en picknicken. Heerlijk even uitrazen, dan hebben ze de rest van de middag weer wat zitvlees!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *