Boys will be boys…

Voor de vakantie heeft Arend twee keer, om alvast een beetje te wennen aan de ‘echte’ gymzaal en de ‘echte’ gymleraar, gymles gehad. Hiervoor moest hij natuurlijk een gymtas mee, die hij beide keren in de kleedkamer van de gymzaal heeft laten liggen. Mama dacht hiervoor een slimme oplossing te hebben gevonden:

image

Als die tas nog een keer blijft liggen weten ze ons in elk geval te vinden!

Los daarvan drukte ik Arend gistermorgen natuurlijk op het hart zijn gymtas weer mee terug te nemen na de gymles – we willen ze tenslotte leren zuinig op hun spulletjes te zijn nietwaar. En warempel, hij kwam MET zijn gymtas naar buiten! Halleluja! Eénmaal thuis dacht ik echter, volgens mij mis ik toch nog iets. Arend, het is fijn dat je je gymtas hebt meegenomen maar waar is nou je rugzak met je beker en je fruitbakje? Oeps, vergeten…

Het is duidelijk dat ik nog wat meer zaken moet ‘labelen’ wil ik aan het einde van de week niet alles kwijt zijn. Vanmiddag arriveerde Arend namelijk zonder zijn jas.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Boys will be boys…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *