Zwemdiploma B!

Arend mag voor B! Spannend! Zelf is hij helemaal niet zenuwachtig, zo’n afzwemmen dat is ‘net een gewone zwemles’. Helaas leidt dit gebrek aan zenuwen tot in het geheel niet opletten tijdens de instructie, aan één stuk door klieren met vriendje Kasper (tot en met officiële waarschuwing van de badmeester aan toe), even niet doorhebben dat je ergens anders naartoe moet en alleen, nouja samen met Kasper, op het bankje blijven zitten…

Gelukkig was Arends relaxte zelfvertrouwen niet misplaatst: hij heeft op zijn duimpje z’n B-diploma gehaald. We zijn heel erg trots op hem! Uiteraard hadden we het wel verwacht want zoals de badmeester immers ook al eens tegen opa had gezegd: hij was er qua zwemmen al wel veel eerder aan toe, maar hij let niet altijd even goed op…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Zwemdiploma B!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *