Dreumes

Officieel is Gijs nog een baby. Nog anderhalve maand. Maar hij is al zo’n binkie! Hij kan al echt heel stevig zitten.

Zelf overeind komen gaat nog niet altijd vlekkeloos, de helft van de tijd rolt hij dan over zijn zij. Als hij iets heeft om zich aan omhoog te trekken is echter een fluitje van een cent. In bed bijvoorbeeld, aan de spijlen van het ledikantje. Heel gezellig als je de kamer binnenkomt en Gijs zit al rechtop op je te wachten. Het enige vervelende is dat hij het ‘s nachts ook doet en dan niet zelf weer lekker kan gaan liggen. Hij blijft zitten en krijgt het koud, óf hij valt om en ligt dan scheef, met zijn hoofd in de spijlen. Dus kan papa of mama komen opdraven om hem weer in te stoppen. Maar ook dat is tijdelijk.

Kruipen doet Gijs nog niet, maar hij kan vrij gecoördineerd rollen naar waar hij heen wil. En dat is vaak best een heel eind. Hier een klein stukje, van zijn saaie, stomme kleed vol suffe zachte prutsels af, naar de kast met het Grote-Kinderen-Speelgoed.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Dreumes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *