Schoolreis

Arend voor het allereerst op schoolreis!!!
Natuurlijk vond zijn mama het vele malen spannender dan Arend zelf. Zou hij wel naast iemand kunnen zitten in de bus (mijn grote piekerpunt vroeger de avond tevoren…)? Zou hij het daar wel gezellig hebben? Zullen ze goed op hem passen?

Arend had er ondertussen alleen maar heel veel zin in:

Het (jaloerse) uitzwaaiteam:

En zoals dat hoort: ontzettend smerig, schor, zeer vermoeid maar ook zeer voldaan na afloop.

Met één daverende misser. De bus werd ergens aan de hoofdstraat geparkeerd, ruim buiten ons zicht, en de kinderen kwamen lopend langs het kleine ‘Roomsche laantje’ terug op het plein! Niks onder de banken verstoppen! Geen lege bus! Niks “waar zijn de kínderen nou toch?”. En dat zit op een katholieke school, waar is het gevoel voor traditie??

Maar ondanks dat, een zeer geslaagde schoolreis!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Schoolreis

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *