Therapie

Bette en Jan verwerken de verbouwing met Duplo. Ze hebben eerst een huis gebouwd, met een mooie tuin met een schommel erin. Toen moest er een stukje bij het huis aan, want mensen zijn nou eenmaal nooit tevreden. De hele tuin stond ineens vol bouwvakkers, en het ging van BAM! BAM! BAM!. Het meisje kon nog maar nét op de schommel…

De baas van de verbouwing komt ook even kijken, mét zijn dochter (die in het echt ook bij Arend en Bette op school zit). “Dit is de dochter van de baas, kijk maar, het staat achterop haar shirt!” beweerde Bette.

(De dochter van onze aannemer heet Zoë… best goed bedacht dus)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Therapie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *