IKEA ontbijtje

Op een woensdagochtend waren we allemaal vrij. De kinderen hadden een margedag, ik ben altijd thuis op woensdag en Christiaan hoefde niet naar de praktijk. Dus gingen we er met elkaar op uit. Wat te doen? Het nuttige met het aangename combineren: naar de IKEA om stoelen te kopen voor bij de ‘knutseltafel’ van de kinderen, maar niet voordat we daar eerst met z’n allen lekker hebben ontbeten!

Blog8April9

(Het zal wel lekker rustig zijn op woensdag, dacht ik. Mooi niet dus! Zie dan maar eens een tafel voor zes personen te vinden! Eéntje hoeft geen stoel gelukkig aangezien die op mama’s rug zit geknupt. Hetgeen ons overigens nóg meer een bezienswaardigheid maakte dan we normaal al zijn met onze stoet kinderen. We zijn zelfs verschillende keren op de foto gezet!)

Iedereen heeft gesmuld en het was erg gezellig! Ook Coosje vermaakte zich kostelijk op mama’s rug. Normaal zit dat ‘hoofdkapje’ er niet om en kan ze lekker rondkijken, dit was om even te kunnen slapen. En we zijn ook nog met mooie stoelen (de laatste drie!) thuisgekomen. Geslaagd uitje!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op IKEA ontbijtje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *