Eer was was was…

Met de was is het al net zo als met andere (huishoudelijke) taken… je moet het bijhouden anders groeit het je boven het hoofd. Het blijft me verbazen hoeveel extra WAS je krijgt door het toevoegen van een persoon van net een halve meter lang aan je huishouden. Het gevolg van één (1!) lakse dag, dat wil zeggen, geen was gedraaid en een was die al droog was aan het rek laten hangen, is dan ook dat je de volgende dag deze opvouwtaak tegemoet mag zien:

Anderhalf uur, 10 handdoeken, 5 T-shirts, 3 pyama’s, 5 keukenhanddoeken, 4 vaatdoeken, 4 theedoeken, 3 slabbetjes, 3 voedingsbeha’s, 9 paar sokken, 6 babytruitjes, 3 broeken, 16 onderbroeken, 4 hemdjes, 2 baby-omslagdoeken, 2 aankleedkussenhoezen, 15 hydrofiele luiers, 9 rompers, 3 baby-boxpakjes, 7 hydrofiele washandjes en 1 flanellen doek later….


Zo, en nu eerst een Heineken Oud Bruin…!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Eer was was was…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *