Gezinsfoto's

De hele club op de bank:

Papa met de kids in de tuin:

Broer en zus!

Arend begint nu te snappen dat Bette een blijvertje is, en volgens ons vindt hij het wel gezellig! Hij komt regelmatig even bij zijn zusje kijken. Als Bette huilt schommelt hij met het wipstoeltje want dat doen wij ook (wij schommelen alleen wat rustiger… het is soms maar goed dat Bette in een gordeltje zit). Om haar te troosten gooit hij vanalles in de wieg zoals een grote plastic terreinwagen (slecht plan) of zijn piep-Nijntje (beter plan). Als Arend naar bed moet komt hij even bij de box zwaaien (da-da!) en met de beste bedoelingen een “kusje” (kopstoot) of “aai” (mep) aan Bette geven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Gezinsfoto's

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *