Hoogzand: no-go area

Samen met opa en oma Spijker gingen we vanmiddag naar de kinderboerderij!
Geweldig natuurlijk, hoewel Arend veel meer aandacht had voor het duwen van Bettes kinderwagen dan voor wat voor beest dan ook. Zo’n indrukwekkend gebeuren ben je natuurlijk na een half uurtje wel weer moe van, dus gingen we weer naar huis.

Wat bleek? Auto vergeten op slot te doen.
En zie hier het GAT waar onze autoradio heeft gezeten!!

Hoe iemand het in zijn hoofd haalt een strafbaar feit te plegen om een rotradio als die van ons te bemachtigen is mij een raadsel. Sterker nog, ik zou het niet eens willen riskeren m’n vinger zeer te doen bij het eruit peuteren. Zo’n ramp is het dus niet maar het typeert onze woonplaats… ongelofelijk!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *