Tja…

Nanne zei het nog zo… DON’T TRY THIS AT HOME!!

Volgens de Urban Legend kun je een peertje wel in je mond krijgen, maar er niet meer uit. Een student die dit niet geloofde moest door middel van een kaakdislocatie van het peertje afgeholpen worden. Drie kwartier later meldde zich op de eerste hulp de taxichauffeur, die de student weer niet geloofde… sommige versies van het verhaal voegen daarbij nog een politie-agent die het verhaal van de taxichauffeur weer niet wilde geloven.

En ook Christiaan wilde het niet geloven.

Nou hadden we niet eens een peertje in huis dus moest er een lamp gedemonteerd worden om het experiment doorgang te doen vinden. Je moet wat moeite doen als je stronteigenwijs bent… Na wat gepruts zei Christiaan gelukkig: laat ik dit toch maar niet doen.

Onze theorie is dat je met hap-bewegingen een groot rond iets wel naar binnen kunt krijgen want zo werkt je kaak, maar niet naar buiten. Die bewegingen kan een kaak niet maken. Je tanden werken bovendien als een soort weerhaakjes.

Anyway, DON’T TRY THIS AT HOME!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Tja…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *