Texel 1: wandelen!

Heerlijk weekje vakantie op Texel gevierd met het laatste weekend overlap: opa en oma Spijker hadden ook een huisje 200 meter verderop. Genieten!

Uiteraard heeeeel veel gewandeld. Hier ons eerste uitstapje richting het strand! Het waaide nogal zoals jullie hier zien.

En hier zien jullie dat ook, Arend en mij met de wind in onze haren en de woeste zee op de achtergrond. Mooie draagzakgeval is dit he? Je voelt bijna niet dat je een jochie van twee-en-een-half achterop hebt! Totdat je een wandeling van ruim een uur maakt omdat je ten eerste denkt dat de afstand naar Strandpaal 17 wel meevalt vanaf Strandpaal 19, en je ten tweede je doel (namelijk je schoonfamilie) mist omdat zij over het strand terug, en jij door de duinen heen loopt. Pfoei! Maar een leuke foto heeft het wel opgeleverd:

En dit is ook al zo’n successtory:

We wilden een eind gaan wandelen in de Sluftervallei, maar het STORMDE echt ongelofelijk, dus schuilen we hier langs een rij duinen (achter mij). Het was wel erg mooi! Door alle indrukken is Bette hier in slaap gevallen op papa’s brede torso:

Dus: heerlijk gewandeld in de Texelse natuur. Het was erg gezellig!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Texel 1: wandelen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *