Allerlei

Nog even een paar leuke plaatjes voor de grap.

Hieronder zien we Arend, die probeert over het traphekje de tuin in te klimmen.

Arend haalt graag halsbrekende toeren uit, zo klimt hij via een stoeltje op zijn keukentje om allerlei rommel van de plank te pakken, hij klautert zelf op onze geïmproviseerde commode waarbij hij de laden als traptreden gebruikt, hij klimt via de rugleuning op de bank en ga zo maar door. (Zien wij hier een gelijkenis met oom Nanne? Nee! Waarom niet? Arend heeft nog nooit iets gebroken!)

Hieronder staan Bette en Judea (het zoontje van Jaap en Majella van Bemmel, inderdaad het broertje van Bas) met Arend op de achtergrond. Jaap heeft ons (lees: Christiaan) geholpen met het aanleggen van de elektriciteit op de Nieuwe en Verbeterde Zolder.

En dan nog een fotootje van Antje met de kidz in het zwembad van Texel.
Heeft Bette niet een prachtig badpakje aan?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Allerlei

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *