Kerstboom!

Laten we er maar geen blipserie van maken, dan stellen we ons bloot aan hoon (blip-blop-flop) maar we wilden toch wel even onze kerstboom laten zien. Arend vond ‘m prachtig! “Ooooh! Wauauauw! Datte mooi! Mooie boom!” En Bette iets minder welbespraakt maar wel heel enthousiast eromheen rennen en gillen “boom! boom!” (en ballen uit de boom proberen te trekken…).

Poging één: let vooral ook op de lekkere chocolade- en koekkransjes! En die baardige figuur die daar ongeveer in het midden hangt, dat is niet de kerstman, niet Sinterklaas en zelfs niet opa, Arend benoemde hem direkt als “Noach”. Tja.

Voor de tweede poging toch maar de pianokruk weggehaald:

En dan nog één vanuit de andere hoek maar die was zonder flits mislukt:

Uit al deze plaatjes moeten jullie toch een idee krijgen van onze prachtige boom!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Kerstboom!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *