Sint-Maarten

Christiaan had dienst (overgenomen van een collega die graag met z’n kinderen wilde gaan lampionnetje lopen… o ja dacht Chris, dat is ook zo…) dus Antje ging met Kirsten, Lars, Stijn, Arend en Bette langs de huizen!

Eerste stop: Franke, die niet achter de deur stond met een mandje snoep maar een fototoestel!

Let ook even op de prachtige zelfgemaakte lampions waar papa een avond op heeft zitten zwoegen.

En daarna op pad, de twee kleintjes in de dubbele buggy en de mannen voorop!

Ze vonden het prachtig, en de moeders hebben vooral heel hard gezongen. Lars kende alle liedjes maar wilde alleen zingen als er geen vreemde in zicht was en Arend gilde er voornamelijk doorheen (maar wel heel enthousiast). En wie kregen alle snoep? Juist! Het is oneerlijk verdeeld in de wereld.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Sint-Maarten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *