nieuw fototoestel!

Hoera en halleluja.

Na maanden martelen met een compactcameraatje die in terminale toestand verkeerde (niet aan willen gaan, niet willen “knippen”, plotseling uit gaan, batterijen die geverifieerd vol zijn leeg vinden, spontaan in- en uitzoomen), na veel wikken en wegen (nemen we zo’n groot ding wel mee? kunnen wij wel omgaan met al die ingewikkelde functies en instellingen en lenzen enzo? kan het voor ons amateurs wel uit om zo’n duur toestel te kopen of maken we onszelf een beetje belachelijk?) hebben we de knoop doorgehakt, en dit is ‘m geworden:

Vol trots presenteren wij ons nieuwe fototoestel, de Canon 400d!


We zijn er heel blij mee!
Dus, als we de fase voorbij zijn waarin we alles op volautomatisch zetten en de camera alle instellingen laten bepalen zullen hier de ware hoogstandjes van kinderfotografie worden geplaatst ;-) .

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op nieuw fototoestel!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *