oefenserie "Bette"

Eigenlijk mag Bette niet in het speelgoedkastje graaien, maar deze keer is het voor een goed doel:


Wat een heerlijkheid dat dit toestel zo snel afdrukt! Bij ons andere cameraatje had Bette al bij mij op schoot gezeten aan de lens te peuteren voordat het ding eindelijk “klik” deed.Achterkant en voorkant met koksmuts:En om eerlijk te zijn: uiteraard bevatte de oefenserie “Bette” ook nog een aantal wanstaltige exemplaren met gigantische, onscherpe, zwaar overbelichte Bettehoofden op de voorgrond en haarscherpe houten fornuisknopjes op de achtergrond maar die heb ik er maar uitgelaten ;-)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op oefenserie "Bette"

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *