Tomatensoep

Gisteren aten we restjes van vanalles. Koude macaroni van maandag werd omgetoverd tot pastasalade, een diepvriespizza erbij en soep vooraf – prima maaltijd. Maar lusten de kinderen eigenlijk wel soep? Ons kieskeurige stelletje gaat vast niet zonder slag of stoot rode blubbermeuk met stukjes en groene blaadjes (basilicum) eten!

Dat viel dus alleszins mee. De “pastasalade” vonden ze nix, maar de soep en de pizza gingen erin als ketellapper! Soep is alleen best lastig eten dus hebben we dat op een gegeven moment maar in een bekertje gedaan. Het resultaat:

Mefistomato:

Soepsnor deel twee:

Weliswaar moest ik van Arend een “rood steentje” (stukje tomaat) uit de soep vissen maar daar stond tegenover dat hij de “groene kruimels” (zijn vertaling van kruiden) na uitleg van mijn kant gewoon opat. Bette ging zelfs hevig protesteren toen we haar vertelden dat er écht geen soep meer was!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Tomatensoep

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *