Vaderdag

Afgelopen zondag was het vaderdag! Daar hoort natuurlijk een uitgebreid ontbijt bij.

Compleet met brinta, verse aardbeien, beschuitjes, lekkere broodjes, en natuurlijk vaderdagkadootjes! Bette had voor papa een foto die vastzat op een soort veer, die je dan weer met foto en al ergens op kunt plakken (nee, nu is ‘t helemaal duidelijk… maar goed, kijk maar even goed op het plaatje misschien snap je het dan) en Arend had een waxinelichtjeshouder gemaakt die we natuurlijk direkt in gebruik namen.

Arend had zijn kadootje zélf verstopt, achter het gordijn in de woonkamer, en al minstens vier keer aan papa (en iedereen die in de buurt was) laten zien in de week voor vaderdag. “Papa, kijk, kadootje, heb ik verstopt! Is voor papadag! Is nog drie nachtjes slapen!” De verrassing was er natuurlijk niet minder groot door ;-)

Domme mama had ook nog een kadootje maar was het in de drukte van ontbijt maken en brinta voeren geheel vergeten – afgelopen woensdag maar alsnog gegeven.

Na een kwartiertje tafelen heeft het grootste deel van de familie het echter wel weer gezien met het uitgebreide ontbijt:

De kinderen hebben hun brinta op maar willen nog wel gezellig met ons aan tafel blijven zitten, dan wel graag met iets te spelen! Vooruit, dat mag. Papa heeft dan weer iets anders aan z’n hoofd: het vinden van de perfecte zondagochtendzender voor een achtergrondmuziekje. En geloof me, dat komt zeer precies en daar mag je best een minuut of tien voor rondzappen en de rest van het huis naar geruis of geleuter laten luisteren.

Christiaan vertelde dat hij direkt een déja-vu gevoel kreeg bij deze foto: “op zondagochtend zat míjn vader ook AL-TIJD minutenlang achterstevoren aan tafel aan de radio te prutsen terwijl we gezellig aan het ontbijt zaten!” Hij heeft ‘t niet van een vreemde dus…!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Vaderdag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *